lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,
beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,
akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,
Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,
sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,
besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár
Valóban gyümölcs!
CSODÁLATOS PALACSINTÁK
A mi gyermekeink első szavai közt volt a "pantya", a "palinta", s később persze szép
tisztán is a varázsige: palacsinta. Nemigen van olyan család, ahol (…)
(...) a csemeték ne vennék rá időnként anyut vagy a nagyit, hogy ragadjon serpenyőt és
süssön gyorsan 20-30 palacsintát - vagy hetvenhetet is akár. Számtalan töltelékkel készülhet,
és a fantáziának semmi sem szabhat határt. De
mi most koncentráljunk kicsit a lekváros
palacsintára, mert hihetetlen, mennyire más
tud lenni ez az étel, ha lekvárból sem akármilyet
teszünk bele!
Bármelyik Fruit de Bereg lekvár
tökéletes választás, a klasszikus szilvától és
baracktól a csodálatosan intenzív szedren át az
extravagáns rumos-fűszeres meggylekvárig. A
somlekváros palacsinta kifejezetten a szatmár-
beregi vidék jellegzetes étele, egy kevés
porcukorral meghintve semmihez sem
hasonlítható élmény lesz mindazok számára, akik még nem kóstolták. Illetve, talán mégis
érdemes összehasonlítani egy valódi csipkebogyólekváros palacsintával, aztán győzzön a jobb!
És persze mindegyiket ki lehet próbálni porcukorral és anélkül, kakaóporral vagy
mogyorókrémmel bolondítva is…
Így vált nálunk izgalmas gasztronómiai játékká a családi palacsintázás, melynek
során mindenki keresi a győztes ízkombinációt. A Fruit de Bereg Fahéjas Almalekvár pedig
lényegében azért született, mert ez az íz még hiányzott a palettáról.
Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva
Oldaltérkép