lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,
beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,
akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,
Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,
sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,
besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár
Valóban gyümölcs!
SÜSSÜNK-FŐZZÜNK!
A Fruit de Bereg lekvárok nem csupán kenyérre, péksüteményre kenve, esetleg bőszen
kanalazva fogyaszthatók. Íme néhány ötlet arra, hogy hogyan hozhatunk ki még többet a
lekvárosüvegből. (…)
Minden olyan sülthöz, amelyhez egyébként kiáztatott, esetleg megfőzött aszalt szilva
kellene, jó szívvel ajánlhatjuk a Fruit de Bereg 100% Szilvalekvárt, hiszen az aszalt szilva jól
ismert ízével itt egy sokkal kezelhetőbb állag párosul.
Vadhúsokhoz viszont remekül illik a Fruit de Bereg
Somlekvár fanyar íze, esetleg a Szederlekvár kissé
visszafogottabb, de nagyon karakteres, gyümölcsös
zamata. Attól egyik esetben sem kell tartani, hogy a
lekvár túl édes volna egy húsételhez: a mi
lekvárjainkban nem a cukor az úr.
A Fruit de Bereg 100% Szilvalekvárral az olyan
megszokott, talán kissé már meg is unt sütemények is új élményt jelentenek, amelyeket
egyébként más lekvárokkal készítünk, pl. édesebb baracklekvárral. Frissítse fel a zserbó
szeletet, a linzert, az islert, a rácsos süteményt - és zsebelje be a család vagy a vendégek
elismerését!
Talán az áfonyalekvár hívei is elbizonytalanodnak, ha a rántott camembert sajtot
egyszer Fruit de Bereg Rumos-Fűszeres Meggylekvárral is megkóstolják. A párosítás elsőre
talán különösnek hangzik, de a hatás még minket is megdöbbentett, pedig sejtettük, hogy
nagyon finom lesz.
Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva
Oldaltérkép