lekvár, szilvalekvár, valódi, természetes, hagyományos, gyümölcs, Fruit de Bereg, egészség, ínyenc, natúr, házi, beregi, szatmár-beregi, szatmári szilvalekvár, szatmár-beregi szilvalekvár, beregi szilvalekvár,   beregi lekvár, valóban gyümölcs, baracklekvár, almalekvár, szederlekvár, meggylekvár, csipkebogyólekvár, somlekvár, lekvárfőzés, recept, szilva, barack, alma, szeder, meggy, csipkebogyó, som, méz,  akácméz, dió, dióbél, aszalt gyümölcs, cukormentes, cukrot nem tartalmaz, tartósítószer-mentes, tartósítószert nem tartalmaz, adalékmentes, adalékanyagot nem tartalmaz, gyümölcstartalom,  Vásárosnamény lekvár, Gergelyiugornya lekvár, naményi lekvár, receptek, gasztronómia, kulináris, sütés, főzés, sütés-főzés, gyümölcslekvár, üstben főtt szilvalekvár, egészséges, házi lekvár,   sárgabaracklekvár, kajszi, kajszibarack, kajszibaracklekvár, fahéjas almalekvár, feketeszeder, fűszeres meggylekvár, rumos-fűszeres meggylekvár, hecsedli, hecsedlilekvár, lekvár receptek, nemtudom szilva,  besztercei szilva, sárgabarack, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, lekvár cukor nélkül, cukor nélküli lekvár  Valóban gyümölcs! SÜSSÜNK-FŐZZÜNK!   A Fruit de Bereg lekvárok nem csupán kenyérre, péksüteményre kenve, esetleg bőszen  kanalazva fogyaszthatók. Íme néhány ötlet arra, hogy hogyan hozhatunk ki még többet a  lekvárosüvegből. (…)  Minden olyan sülthöz, amelyhez egyébként kiáztatott, esetleg megfőzött aszalt szilva  kellene, jó szívvel ajánlhatjuk a Fruit de Bereg 100% Szilvalekvárt, hiszen az aszalt szilva jól  ismert ízével itt egy sokkal kezelhetőbb állag párosul.  Vadhúsokhoz viszont remekül illik a Fruit de Bereg  Somlekvár fanyar íze, esetleg a Szederlekvár kissé  visszafogottabb, de nagyon karakteres, gyümölcsös  zamata. Attól egyik esetben sem kell tartani, hogy a  lekvár túl édes volna egy húsételhez: a mi  lekvárjainkban nem a cukor az úr.  A Fruit de Bereg 100% Szilvalekvárral az olyan  megszokott, talán kissé már meg is unt sütemények is új élményt jelentenek, amelyeket  egyébként más lekvárokkal készítünk, pl. édesebb baracklekvárral. Frissítse fel a zserbó  szeletet, a linzert, az islert, a rácsos süteményt - és zsebelje be a család vagy a vendégek  elismerését!  Talán az áfonyalekvár hívei is elbizonytalanodnak, ha a rántott camembert sajtot   egyszer Fruit de Bereg Rumos-Fűszeres Meggylekvárral is megkóstolják. A párosítás elsőre  talán különösnek hangzik, de a hatás még minket is megdöbbentett, pedig sejtettük, hogy  nagyon finom lesz.  Fruit de Bereg szilvalekvár - aszalt szilva helyett is Hungaro-Jam Kft. Minden jog fenntartva Oldaltérkép